Новини АУБ

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ БАНК прийнятий до Асоціації українських банків

Банк надає широкий спектр сучасних банківських послуг корпоративним клієнтам і населенню, включаючи міжнародні розрахунки і валютні операції.

В 2018 році рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» підтвердило присвоєння АТ "ЄПБ" кредитного рейтингу (рейтинг фінансової стійкості) за національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA.

22 січня 2019 року АТ "ЄПБ" прийнятий до Асоціації українських банків в якості члена Асоціації.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ БАНК" (далі АТ "ЄПБ") – сучасна універсальна фінансова установа, що поєднує професіоналізм інвестиційної та банківської діяльності з ефективним управлінням капіталами підприємств і приватних осіб та їх якісне банківське обслуговування.

Банк був заснований у 2008 році.

Головним завданням АТ "ЄПБ" є проведення виваженої кредитно-депозитної політики, уникнення ризикованих операцій з метою забезпечення фінансової стабільності банку та збереження гарантованих заощаджень клієнтів. Всі ресурси банк направляє на розвиток банківських продуктів та сучасних технологій для наближення до європейських стандартів обслуговування клієнтів.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ