Новини АУБ

ПРОЕКТ «ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ УКРАЇНИ: гідні, успішні, надійні».

Мета проекту:

Популяризація успішних фінансових установи послуг, які вони надають на фінансовому ринку України, консолідація фінансових та бізнес структур, розповсюдження іміджевої інформації про найбільш успішні фінансові установи України, позиціонування фінустанов на національних, міжнародних форумах з реалізації фінансово-інвестиційних програм України.
Можливості: відродити позитивний імідж фінансової банківської та небанківської системи України, визнання успішних, достойних і надійних фінансових установ на ринку фінансових послуг в Україні, що є запорукою довіри

Клієнтів. Пізнаваність бренду і підтвердження високої якості фінансових послуг, які надаються, бездоганне сервісне обслуговування клієнтів. Ефективна система залучення нових клієнтів. Впровадження нових технологій у фінансовому секторі. Розширення можливостей і вихід компанії на міжнародні ринки. Організатори та засновники Проекту «Ви-
давничий Дім «Україна Бізнес» (www.ukrbizn.com) та «Асоціація Українських Банків» (www.aub.org.ua) за активної підтримки Українського Національного Комітету Міжнародної Торгової

Палати ICC Ukraine, ЛСОУ, РА «Стандарт Рейтинг», АФ «Стандарт Аудит», БКІ «Українське кредитне бюро» тощо.
Відбувається за офіційної та консультаційної підтримки Національного Банку України (НБУ).Проект проводиться щорічно і є відкритим.

Підведення підсумків ґрунтується на основі даних Рейтингів надійності Банків за підсумками 2018 року, опублікованих у Всеукраїнському періодичному друкованому видання «Україна Бізнес Ревю»; даних, наданих банками та фінансовими компаніями до Оргкомітету Проекту за заявками та рекомендаціями.
Номінантів та Переможців Проекту у форматі журналу «Финансовые услуги», обирають читачі, експертне журі Оргкомітету та редакція журналу.

Всеукраїнський Проект Видавничий Дім «Україна Бізнес» з Асоціацією українських банків (АУБ), інституціонально-правовими організаціями, а також медіа-партнерстві Першого Ділового Телеканалу, телепередачі УКРАВТОКонтинент, ЛСОУ,УНК МТП ICC Ukraine, РА «Стандарт рейтинг», АФ «Стандарт Аудит», Українського кредитногоБюро, за офіційної та консультаційної підтримки Національного банку України (НБУ) презентує ПРОЕКТ «ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ УКРАЇНИ: гідні, успішні, надійні».

Презентація проекту – платформа для спілкування представників банківського та небанківського, інвестиційного, аграрного ринків, представників бізнес-структур і провідних фінансово-промислових компаній України.

Партнери проекту:

• Національний комітет Міжнародної торговоїпалати в Україні (ICC Ukraine).

• Український союз промисловців і підприємців (УСПП).

• Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.

• Український кредитно-банківський союз(УКБС).
• Асоціація українських банків.
• Українська асоціація інвестиційного бізнесу.

• Національна асоціація недержавних пенсійних фондів та адміністраторів НПФ.

• Українське об’єднання лізингодавців (УОЛ).
• Всеукраїнська асоціація кредитних спілок (ВАКС).
• Національна асоціація кредитних спілок(НАКСУ).

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ