Оператор платіжних сервісів ТОВ «УкрКарт» доєднався до АУБ

Перегляди: 2014

Нарівні з іншими членами Асоціації, оператор платіжних сервісів ТОВ «УкрКарт» віднині має такі переваги як представлення та захист власних інтересів у банківських та економічних процесах.

Асоціація українських банків вже протягом 30 років бере активну участь у розвитку національної банківської системи та економіки від самого початку її розбудови. Ми надаємо реальний захист усім банкам, незалежно від розміру та приналежності їхнього капіталу, професійно і на постійній основі відстоюємо інтереси своїх членів, налагоджуємо взаємовигідні зв’язки з Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, Національним банком України, комерційними банками та міжнародними партнерами.

ОВ «УКРКАРТ» займається розвитком бізнесу у сфері процесингу платіжних карток, обробки транзакцій та девелопменту програмного забезпечення для фінансових установ. Серед клієнтів ТОВ "УКРКАРТ" багато банків-членів АУБ, тому сумісна діяльність в рамках Асоціації надасть нові можливості для всіх її учасників.  

Асоціація українських банків рада вітати нового члена – ТОВ «УкрКарт». АУБ працює з учасниками винятково на засадах взаємовигоди та водночас збереженні самостійності задля забезпечення стабільного розвитку української економіки.