Новини АУБ

Фінансова компанія UAPAY стала членом АУБ

Фінансові компанії продовжують активно долучатися до Асоціації українських банків. Нашми новим членом стало ТОВ "Фінансова компанія "UAPAY".

UАPAY – фінансова установа та платіжна організація, яка надає послуги інтернет-еквайрингу за допомогою національного платіжного сервісу UAPAY.UA. Компанія створює унікальні бізнес-рішення у сфері фінансових сервісів та електронної комерції.

Зазначимо, що діяльність нашого члена ліцензована Національним банком України та відповідає міжнародному стандарту PCI DSS 3.2. Компанію внесено до білого списку платіжних систем ЕМА.

Закликаємо фінансові установи та банки приєднуватися до Асоціації українських банків. Інтереси наших членів завжди представлено та захищено на найвищому рівні. Протягом 30 років наша Асоціація активно розвиває фінансову систему та економіку України. За роки своєї діяльності АУБ налагодила ефективну комунікацію з Національним банком України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України та іншими державними структурами.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ