Новини АУБ

АУБ проводить семінари з управління ефективністю діяльності

Сучасне глобалізоване суспільство вимагає ефективного реагування на виклики часу у всіх секторах суспільного життя, у тому числі й у фінансовому. Вміння налагодити робочі процеси є запорукою успіху роботи будь-якої банківської установи та забезпечує конкурентоспроможність.

Відповідно до потреб банків, АУБ організовує семінари із впровадження практичного досвіду щодо формалізації процесів  управління ефективністю діяльності (УЕД), управління винагородою та управління плануванням наступників.

Спікером семінарів буде експерт з управління персоналом у банках, компаніях FMCG та інших сегментах ринку Тетяна Плюсніна.

Семінари відбуватимуться в онлайн-форматі на платформі Zoom раз на тиждень (18, 25 березня і 1 квітня). Кожна сесія триватиме 2-годинни.

«Учасники отримають інформацію про практичний досвід впровадження та формалізації процесів, що допоможе зробити практичні кроки з підготовки проектів документів (положення, політика) та додатково отримати доступ до групових онлайн консультацій від спікера (не менше 1,5 годин по кожній темі протягом місяця з часу проведення сесій, відповідно до переліку питань, що виникатимуть)», – зазначає Тетяна Плюсніна.

Заходи розраховані на менеджерів з питань стратегічного планування, менеджерів з  питань корпоративного управління, керівників HR підрозділів банків.

Зазначаємо, що умовою успішної участі у семінарі є призначення учасника семінару координатором/керівником проекту всередині банку по впровадженню системи УЕД, створення банком робочої групи та ефективна взаємодія в рамках чітко визначеного періоду та строків поетапної реалізації проекту впровадження системи УЕД, залучення члена Наглядової ради та/або члена Правління до участі внутрішньобанківської робочої групи для координації дій з Правлінням для затвердження порядку реалізації проекту впровадження системи УЕД.

Участь у заходах можлива за умови попередньої реєстрації та сплати разового внеску в АУБ (5000 гривень за одного учасника за 3 семінари або 1700 грн за одного учасника за 1 семінар).

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdA7cUCPIfJ0l5QEVpKbXL27_oShjbvh2Y-1L566_TT6RlVdA/viewform

Посилання для доступу до Zoom-кімнати буде надіслано напередодні заходу.

З програмою семінару можна ознайомитися за посиланням.

Нагадуємо, що раніше Асоціація українських банків проводила онайлн-семінар з використання принципів КПД.

 

Банків зможуть покращити управлінню ефективності діяльності.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ