Новини АУБ

АУБ провела зустріч представників банківської спільноти з НБУ

Асоціація українських банків ініціювала та провела робочу зустріч представників банківських установ з керівництвом Департаменту бухгалтерського обліку Національного банку України.

Представники регулятора та профільних підрозділів банківських установ України обговорили останні зміни в нормативно-правових актах НБУ  щодо: бухгалтерського обліку операцій з готівковими коштами та банківськими металами в банках  України; розрахунку ефективної ставки відсотка за фінансовими інструментами, бухгалтерського обліку операцій з використанням платіжних карток та інші важливі зміни,  а також  майбутні проекти нормативних актів, метою яких є вдосконалення та осучаснення процесу бухгалтерського обліку.

Змістовні доповіді головного бухгалтера-директора Департаменту бухгалтерського обліку НБУ Богдана Лукасевича, начальника управління Департаменту бухгалтерського обліку Наталії Коломієць, керівника проектів та програм Департаменту бухгалтерського обліку Людмил Крикун викликали значний інтерес та жваве обговорення аудиторії.

Як представники Національного банку України, так і представники фінансового ринку висловили побажання проводити подібні зустрічі частіше. 

Зі свого боку Президент АУБ Андрій Дубас запевнив, що Асоціація українських банків і надалі організовуватиме заходи, які сприятимуть налагодженню конструктивного діалогу банків з регулятором, допомагатимуть знаходити спільні точки дотику та досягати спільного консенсусу.

Більше фото дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/auborgua

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ