Новини АУБ

КРЕДИТВЕСТ БАНК приєднався до АУБ

Вітаючи нового учасника Асоціації, Президент АУБ Андрій Дубас зазначив: «Щиро вітаю рішення КРЕДИТВЕСТ БАНКУ щодо вступу до АУБ, оскільки можу впевнено відзначити значний ріст і досягнення банку за останні 10 років під керівництвом пана Ігоря Тихонова. Я переконаний, що спільна робота, обмін досвідом у питаннях розвитку вітчизняної банківської системи дадуть реальний позитивний ефект для всіх учасників нашої професійної спільноти і для КРЕДИТВЕСТ БАНКУ зокрема».

«КРЕДИТВЕСТ БАНК прийняв рішення приєднатися до Асоціації українських банків (АУБ), тому що за останні 2-3 роки ми спостерігаємо за значним ростом професійної активності Асоціації, а також її очільника Андрія Дубаса. До АУБ протягом останніх років активно долучаються нові учасники, зокрема і завдяки тому що Асоціація пропонує новаторський підхід, активізує співпрацю банків та фінтех компаній, а також працюють і над глобальним питання розвитку банківської системи. Асоціація українських банків піднімає питання, які не порушують інші спільноти, і саме тому КРЕДИТВЕСТ БАНК долучається до АУБ», - наголосив Голова Правління банку Ігор Тихонов.

 

Довідково:

АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» – перший турецький банк в Україні, який успішно розвивається всі роки з моменту заснування у 2007 році та надає широкий спектр послуг юридичним особам. Власником Банку є Altınbaş Holding – провідний конгломерат Туреччини в енергетичному, фінансовому, ювелірному, логістичному та освітньому секторах.

Місія Банку полягає у сприянні діловому співробітництву, збільшенню товарообігу між Україною, Туреччиною та іншими країнами шляхом надання якісних послуг корпоративного банкінгу з дотриманням оптимального балансу інтересів клієнтів, акціонерів та самого Банку.

Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та платіжної системи MasterCard. А також учасником усіх державних програм, що спрямовані на підтримку українського бізнесу. Крім того, на даний час Банк має партнерські програми з міжнародними фінансовими установами, а саме з: Чорноморським банком торгівлі та розвитку (ЧБТР), Європейським інвестиційним банком (ЕІБ), Фондом розвитку підприємництва (ФРП), Türk Eximbank, Угорським експортно-імпортним банком, що свідчить про високий професійний рівень та надійність Банку.

Надійність Банку також підтверджується високими міжнародними та національними рейтингами. В 2020 році міжнародне рейтингове агентство JCR Eurasia Rating підтвердило довгостроковий рейтинг АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» за міжнародною шкалою на рівні «BB» з прогнозом «Стабільний» та на рівні «AA (Ukr)» прогноз «Позитивний» за національною шкалою.

У жовтні 2021 року, уповноваженим Національним Рейтинговим Агентством «Рюрік» було присвоєно довгостроковий кредитний рейтинг позичальника АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» за національною рейтинговою шкалою на рівні «uaААА» інвестиційної категорії з прогнозом «Стабільний», що свідчить про найвищий рівень інвестиційного класу Банку. Також було встановлено рейтинг надійності банківських вкладів Банку на рівні r5+ «Відмінна надійність».

Висока якість обслуговування клієнтів підтверджується нагородами, які банк отримав протягом останнього року:

  • В рамках VI LEGAL BANKING FORUM АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» переміг у номінації «Найкращий корпоративний банк серед невеликих банків з іноземним капіталом»;
  • В рамках XIII Всеукраїнського щорічного конкурсу «Банк року», АТ «КРЕДИТВЕСТ БАНК» переміг у спеціальній номінації «Кращий корпоративний банк з іноземними інвестиціями».

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ