Новини АУБ

УКРАЇНСЬКА БАНКІВСЬКА СИСТЕМА ОТРИМАЄ ПІДТРИМКУ КАНАДІЙСЬКИХ БАНКІВ,


УКРАЇНСЬКА БАНКІВСЬКА СИСТЕМА ОТРИМАЄ ПІДТРИМКУ КАНАДІЙСЬКИХ БАНКІВ, в рамках розбудови двосторонніх відносин та протидії фінансового впливу ворожої країни.
Президент АУБ Андрій Дубас зустрівся з керівництвом Канадійської асоціації банкірів Anthony G. Ostler, та Віце-президентів Debbie Crossman, Aaron Boles та Angela Mason у Торонто, Канада, в рамках ряду запланованих зустрічей з представниками бізнесу та банківських спільнот провідних країн.
 
Домовились про активний обмін досвідом, напрацюваннями та погодили перші кроки підготовки спільних проектів. Канада та Україна - традиційно мають багато спільного, і посилення співпраці та координації щодо спільних проектів у розрізі банківської проблематики, та розбудови фінансового інструментарію - може дати додаткові можливості для прискорення перемоги та відновлення вітчизняної економіки.
За показниками стабільності банківська система Канади займає перше місце у світі, а за оцінкою Всесвітнього економічного форуму - найбільш конкурентоспроможна, українські банки в свою чергу, мають значний потенціал ефективності та цифровізації, які допомагають їм втримувати стабільність навіть у такий складний час, як зараз. Налагодження містків між нашими країними у банківському контексті - це прямий шлях до створення нового стандарту бізнес кооперації та взаємовигідної fast recovery.
 
Канадська асоціація банкірів (CBA; Французька: Association des banquiers canadiens) є торгове об'єднання і лобі-група представляють канадські банки. До складу понад 60 членів входить Канада Велика п’ятірка банки, менші вітчизняні банки та канадські дочірні компанії іноземних банків.

CBA, заснована в Монреалі в 1891 році, є однією з найстаріших груп інтересів Канади. Штаб-квартира МРГ розташована за адресою Торговий суд Заходу в Торонто's Фінансовий округ і підтримує додаткові офіси в Оттава і Монреаль.
 
 
 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ