Історія

Вітальне слово Голови Українського фонду підтримки реформ Віктора Пинзеника

dsc_0513.jpgШановні члени Асоціації українських банків! Прийміть мої вітання з нагоди 20-річчя  вашого об’єднання. Упродовж багатьох років ваша Асоціація бере активну участь у формуванні вітчизняної банківської системи, представляючи інтереси банків у владних інституціях, розширюючи партнерські зв’язки з іноземними банківськими структурами, сприяє зміцненню фінансового стану та економічному розвитку нашої держави.

dsc_0513.jpgШановні члени Асоціації українських банків!

Прийміть мої вітання з нагоди 20-річчя  вашого об’єднання.
Упродовж багатьох років ваша Асоціація бере активну участь у формуванні вітчизняної банківської системи, представляючи інтереси банків у владних інституціях, розширюючи партнерські зв’язки з іноземними банківськими структурами, сприяє зміцненню фінансового стану та економічному розвитку нашої держави.
Сьогодні, коли національна економіка постала перед серйозними випробуваннями, перед банківською спільнотою стоять нові важливі завдання — оздоровлення банківського сектора, відновлення довіри суспільства до банків, поліпшення інвестиційного клімату.
Від  досвіду та професіоналізму українських банкірів значною мірою залежить утвердження позитивного іміджу України у світі,  вирішення важливих соціально-економічних завдань, що стоять перед нашою державою.
Нехай ваша спільна діяльність і надалі сприяє забезпеченню стабільності та економічному зростанню країни, розвиткові національної банківської справи, підвищенню довіри громадян до банківської системи.
Бажаю усім вам плідної праці, нових успіхів, здоров'я, добра і оптимізму.
 
Голова Українського
фонду підтримки реформ                                                 Віктор ПИНЗЕНИК

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ