Новини фінансового сектору

«МЕГАБАНК» приєднався до системи BankID НБУ

АТ «МЕГАБАНК» приєднався до системи Національного банку України BankID. Завдяки цьому його клієнти отримали доступ до спрощеної системи ідентифікації при отриманні послуг на порталах державних сервісів. Про це повідомили на сайті банку.

Система BankID дає можливість клієнтам проходити авторизацію на всіх сайтах і порталах, де є BankID НБУ0, зокрема, на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг ДІЯ 2.0; Єдиному державному порталі адміністративних послуг; Кабінеті водія; Київ ID – Єдиний обліковий запис киянина, Порталі електронних сервісів м. Харків; SMART REGION Полтавської області; Громадськму бюджеті; Єдиній системі місцевих петицій; Електронних сервісах Держгеокадастру.

«Щоб скористатися BankID НБУ, клієнтам потрібно авторизуватися на сайті необхідного сервісу обравши пункт «Увійти через BankID», далі у наданому переліку банків обрати Мегабанк/todobank, після чого відсканувати QR-код та дозволити передачу даних, якщо ви робите це зі смартфону – натиснути на QR-код)», – рзповідають у АТ «МЕГАБАНК».

Нагадаємо, що BankID Національного банку України – це система, яка надає доступ до державних, фінансових, комерційних та інших послуг, що можуть надаватися дистанційно та потребують ідентифікації.

Клієнтам банку доступна спрощена системи ідентифікації при отриманні послуг на порталах державних сервісів.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ