Новини фінансового сектору

Підписано угоду про співпрацю з Європейським Промисловим Банком


Сьогодні, 20 липня, Міжнародний фонд Івана Франка та АТ «Європейський Промисловий Банк» підписали угоду про співпрацю та партнерство.
Наслідуючи принципи соціально-відповідального бізнесу, «Європейський Промисловий Банк» зобов’язався надавати підтримку для культурно-освітніх проєктів Фонду Франка.
«Символічно, що у 165-ту річницю від дня народження Івана Франка нам вдалося заручитися підтримкою «Європейського Промислового Банку». За шість років нашої діяльності ми зверталися за підтримкою не в одну організацію, але поки в Україні немає «моди» на благодійництво. Такий крок з боку наших партнерів вселяє надію, що крига скресне, а фінансові та банківські установи повернуться в бік культурно-освітніх проєктів, які вкрай необхідні для розвитку суспільних відносин та української культури й освіти в цілому», – наголосив директор Фонду Ігор Курус.
Голова правління АТ «Європейський Промисловий Банк» Людмила Ликова запевнила, що очолювана нею установа і надалі буде наслідувати принципи соціально-відповідального бізнесу, і висловила надію на успішну співпрацю з Міжнародним фондом Івана Франка. «Ми маємо нагоду долучитися до потрібної української справи для належного поцінування нашого минулого та успішних державотворчих процесів», – наголосила Людмила Ликова.
Присутній на підписанні угоди Перший віцепрезидент Асоціації Українських Банків Віталій Романчукевич зауважив, що такі ініціативи мають бути: «Чудово, коли фінансові установи підтримують знакових постатей української культури. Іван Франко є одним із фундаторів української державності, і його ім’я точно має бути увіковічнено в пам’яті українців», – зазначив пан Романчукевич.

Пресцентр Асоціації українських банків

тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 


Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ