Новини фінансового сектору

Банк «Хрещатик»: цікаві знижки на необхідні послуги

kresch.jpgБанк «Хрещатик» до свого 19-річчя запровадив вигідні пропозиції для бізнесу, а саме: для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, а також фізичних осіб, котрі займаються незалежною діяльністю (адвокатів, нотаріусів та ін.).
Скористатися святковою пропозицією, що надає численні вигоди і додаткові можливості, мають змогу нові клієнти банку, які відкриють поточний рахунок протягом дії акції, а також діючі клієнти, які на початок акції мали в «Хрещатику» відкритий поточний рахунок, але з 01 січня 2012 року не провели з нього жодного платежу.
Акційні тарифи поширюються на всі пакети РКО для бізнесу та охоплюють майже всі банківські продукти та послуги, а саме: відкриття поточного рахунку, інсталяцію та обслуговування системи «Клієнт – Банк», використання послуги SMS–інформування, здійснення переказів, операції з іноземною валютою та багато ін.
Детальніша інформація щодо умов акції розташована на сайті банку за посиланням: http://www.xcitybank.com.ua/service/business/business-actions/

Акція триває з 09 квітня по 31 жовтня 2012 р. включно.

Довідково:
Публічне акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 11.10.11 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема PricewaterhouseCoopers.
Має найвищий рівень надійності uа.1 за версією незалежного рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» та високий рівень надійності збереження вкладів, підтверджений національним агентством «Кредит-Рейтинг», входить до числа 15 найбезпечніших банків та до трійки лідерів серед найбільш стабільних банків, за версією щотижневика «Контракти», посідає 6-е місце у ренкінгу найпрозоріших банків держави, за версією вітчизняної РА «Кредит-Рейтинг». Переможець Всеукраїнського конкурсу «Банк, якому довіряють’2011» та ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Банк року’2011», переможець конкурсу Ukrainian Banker Awards’2011 у номінації «Найбільш соціально орієнтований банк».
Основні фінансові показники станом на 01 березня 2012 р.: фінансовий результат — 2,5 млн грн, кредитно-інвестиційний портфель — 5 485,6 млн грн, депозити юридичних осіб — 1 855,0 млн грн, депозити фізичних осіб — 3 079,0 млн грн.
Мережа установ банку станом на 01.04.12 дорівнювала 145.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ