Новини АУБ

АУБ уклала угоду про співпрацю з Асоціацією банків Грузії

АУБ продовжує налагоджувати співпрацю із закордонними партнерами. Зусиллями Керівника групи радників Асоціації українських банків Ростислава Наконечного та Виконавчого директора Асоціації банків Грузії Георгія Баграціоні було організовано онлайн-зустріч із представниками Асоціації банків Грузії під час якої сторони підписали угоду про співпрацю.

Майбутнє партнерство передбачає не лише обмін досвідом і проведення спільних заходів, а й реалізацію проектів у сфері цифрового банкінгу.

«Коронавірусна пандемія сприяла початку цифрової трансформації банківського сектору. Частина українських банків досить активно долучилася до цього процесу. Так, наприклад, онлайн-банкінги «ПриватБанку» і «Монобанку» одні з найкращих не лише в Україні, а й за її межами. Проте українська банківська система має ще вдосконалюватися у цьому напрямку. Грузія стоїть на крок попереду у цифровій трансформації та є гарним прикладом для наслідування. Ми готові переймати досвід наших закордонних колег, ділитися власними успішними кейсами. Маємо надію, що пандемія незабаром закінчиться і ми зможемо проводити спільні заходи не лише в онлайн-форматі, а й в офлайні», – прокоментував Президент АУБ Андрій Дубас.


«Нам дуже приємно, що відбулася така зустріч і ми мали змогу укласти угоду саме з вами. У банківських систем Грузії та України є багато спільного, тому для нас дуже важливо обмінюватися досвідом», – зазначив Президент АБГ Олександр Дзнеладзе.

Окрім того, Президент Асоціації банків Грузії анонсував про проведення спільного з Асоціацією українських банків вебінару щодо відкритого банкінгу.

Стежте за сторінкою АУБ у Facebook, щоб бути в курсі всіх цікавих подій.

Відбулася оналйн-зустріч.

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ