Новини АУБ

До Асоціації українських банків долучилися ще два учасники

 

АТ «Банк ¾» та  ТОВ «Консалтингова компанія «Увекон» стали повноправними членами АУБ. Вітаючи нових учасників, Президент АУБ Андрій Дубас повідомив, що фінансові установи активно приєднуються до  Асоціації.

«Нам є що запропонувати учасникам фінансового ринку для покращення їхньої роботи. Ми  захищаємо їхні інтереси на різних рівнях, беремо участь у законодавчій діяльності Верховної Ради, співпрацюємо з НБУ, займаємося перепідготовкою персоналу. Переконаний, що спільними зусиллями Асоціації та її учасників ми продовжимо підвищувати рівень надійності та стабільності фінансової системи та сприяти розвитку економіки України», -  зазначив Президент АУБ.

Банк ¾ своїми корпоративними цінностями вважає насамперед законність, надійність, професіоналізм, орієнтацію на клієнта. Серед основних професійних стандартів банку -  чесне ведення бізнесу,  побудова відносин із клієнтами на принципах партнерства, поваги, довіри та взаємної вигоди. Конкурентних переваг установа досягає за рахунок високої продуктивності та професіоналізму  персоналу, не допускаючи недобросовісної ділової практики.

ТОВ «Консалтингова компанія «Увекон» - спільне українсько-угорське підприємство, яке спеціалізується на виконанні масштабних проектів з оцінки. Його замовниками є компанії з великою кількістю підрозділів, в тому числі українські та іноземні банки з широкою мережею філій, групи компаній, роздрібні мережі. Одним з пріоритетів роботи компанії є оцінка для міжнародного аудиту. Основним принципом роботи є бездоганна репутація і довіра клієнта.

Пресцентр Асоціації українських банків

Тел.: 044 516 8775,

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ