Відгуки

Сергій Сінченко, ФК MONEYVEO

Сергій Сінченко, ФК MONEYVEO

Асоціація українських банків - це демократична та професійна спільнота з 30-річним досвідом, що забезпечує рівні можливості для всіх учасників та підтримку їхніх прав.

Наша компанія вже кілька років є членом Асоціації українських банків. Ми вирішили приєднатися до спільноти АУБ, оскільки віримо в силу об'єднання, консолідації та колективної дії у досягненні спільних цілей. Асоціація українських банків - це демократична та професійна спільнота з 30-річним досвідом, що забезпечує рівні можливості для всіх учасників та підтримку їхніх прав. Співпраця з АУБ дозволяє нам бути в курсі новітніх тенденцій у фінтех галузі, розвивати інноваційні продукти в небанківському кредитуванні та підвищувати ефективність нашої роботи.

Наша компанія активно залучається до діяльності комітетів та робочих груп АУБ, спільно з іншими учасниками ми комунікуємо з органами державної влади та різними стейкхолдерами, щоб підтримувати та захищати інтереси фінтех-спільноти. Оскільки саме спільні зусилля та обмін досвідом дозволяють нам ефективно реагувати на виклики ринку. Ми впевнені, що разом з Асоціацією українських банків ми зможемо досягти більших успіхів у розвитку фінансової системи України.

Директор ФК MONEYVEO

Сергій Сінченко

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ