Відгуки

Сергій Мамедов, "Банк Глобус"

Сергій Мамедов, "Банк Глобус"

Асоціація Українських Банків займає важливе місце не лише в процесі формування та вдосконалення української банківської системи, а ще її адаптації під міжнародні стандарти, зокрема ЄС. Крім того, АУБ — це ефективна можливість знайти оптимальні рішення та об’єднати зусилля для розвитку ринку через “гарячі” дискусії та обговорення, прозорі взаємини між учасниками Асоціації, активну співпрацю з органами влади, Нацбанком та іншими професійними та фаховими об’єднаннями.

За понад 30 років існування АУБ 2 останні виявилися по-справжньому важкими та напруженими: повномасштабна війна змусила працювати в рази більше, щоб, як мінімум зберегти банківську систему, створити міцний захист від будь-яких форс-мажорів та попри все подбати про інтереси кожного банку. Саме в цей період АУБ стала тією спільнотою, що здатна взяти на себе ініціативу і працювати, без перебільшення, на інтереси як банків, так і  клієнтів.

Я переконаний, що сила АУБ полягає в тому, що ми змогли об’єднати справжніх професіоналів-однодумців, надати ринку новий погляд і принципи його розвитку та втілити новітні сучасні підходи до цифровізації сервісів, розвитку кредитування та депозитів. Головне — ніколи не зупинятися, адже рух до вдосконалення завжди поза часовими рамками!

Голова Правління, Комерційний банк "Глобус"

Віцепрезидент АУБ

Сергій Мамедов

Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ