Новини фінансового сектору

ТАСкомбанк став найкращим інтернет-банком для бізнесу за версією SME Banking Agency


ТАСКОМБАНК, який є членом АУБ, зайняв друге місце в Україні, у номінації найкращий інтернет-банк для бізнесу за версією SME Banking Agency. Ми щиро вітаємо керівництво та працівників банку з цим високим визнанням та бажаємо не зупинятись на досягнутому.

20 травня 2022 р. експертна рада, сформована SME Banking Agency, презентувала результати міжнародного дослідження ефективності інтернет-банків для бізнесу — Business Online Banking 2022 у країнах Східної Європи. Дане дослідження стало вже п'ятим за рахунком і в його процесі проаналізовано функціонал більше ніж 70 інтернет-банків для бізнес-клієнтів.

Відзначимо, що дана нагорода для ТАСКОМБАНКУ є не першою, і ми переконані, що найбільше визнання від клієнтів та банківського світу - все ще попереду.


Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ