Новини фінансового сектору

Огляд ринку нерухомості від компанії Увекон


Що з ринком нерухомості, цінами та перспективами? Певно це питання зараз цікавить всіх, і на нього фахово відповідають аналітики компанії "Увекон", яка є членом Асоціації українських банків.
Звіт містить дані про цінові показники по операціях продажу, оренди житла та комерційної нерухомості за квітень, а також динаміку цін протягом поточного року. Інформація про вартість квадратного метра представлена у гривні та доларах США. Агрегація показників здійснена в цілому по Україні та у розрізі її регіонів. Аналіз цін пропозиції проводиться на підставі даних ГІС "Увекон". У звіті представлена ціна пропозиції, яка може відрізнятися від реальної ціни угоди в більшу або меншу сторону. Інформація знаходиться у вільному доступі, реєстрація на порталі не вимагається.

Більш детальну інформацію про стан ринку нерухомості в динаміці, у розрізі ретроспективних періодів та територіально-адміністративного ділення України, дані про розмір коефіцієнтів торгу та ставки капіталізації, термін експозиції та кількість укладених угод продажу, оренди нерухомості можна отримати завдяки застосуванню сервісу Інтерактивний звіт "Стан ринку нерухомості України за даними ГІС "Увекон".    


Підписка на новини АУБ

aub logo white 70

 

Місія Асоціації українських банків – підтримка розвитку національної банківської системи. АУБ співпрацює з Верховною Радою України з питань удосконалення законодавства, що регулює банківську діяльність, взаємодіє з Національним банком України щодо нормативного забезпечення функціонування банків та небанківських фінансових установ. АУБ дбає про підвищення кваліфікації банківських працівників, розширює міжнародні зв'язки з асоціаціями та банківськими структурами інших країн.

 

Контакти

    Адреса:
вул. Євгена Сверстюка,
15 Київ 02002 Україна


   Email :
secret@aub.org.ua


    Телефони:
+380 (44) 516-8775

Підписка на новини АУБ